"Bags Giveaway By Penselduabee"

Bismillah. 

Waaa lama betul meninggalkan dunia blog, giveaway dan sebagainya. Jadi hari ini MO nak mencemar duli untuk join giveaway pertama tahun 2016 setelah bertahun-tahun tak join giveaway. Almaklumlah hadiah yang bakal dimenangi adalah beg. Mih3. 



Nak tau maklumat lanjut, hanya klik gambar untuk ke blog penganjur.


Tarikh tutup 30 Mac ni, namun tuan tanah kata kemungkinan akan ditutup lebih awal jika penyertaan melebihi target personal tuan tanah. 


MO kata : Moh kite meriahkan "Bags Giveaway By Penselduabee"

MO kata lagi : Kalau dah rezeki tetap akan jadi milik kita kan. :-) Senyum tak perlu kata apa-apa.

11 Pesanan:

Radhia Razali said... [Reply]

Terima kasih kerana sudi join GA saya yang tak seberapa ni..:)

Yan Ty said... [Reply]

Good Luck. Hope menang la sbb ni 1st GA 2016 setelah sekian lama menyepi.

Muslimah Optimis said... [Reply]

Radhia Razali

Sama-sama

Muslimah Optimis said... [Reply]

Yan Ty

amin. semoga ada rezeki. :)

AziRahmanDot Com said... [Reply]

good luck...saya pun dah join :)

Umie Yana said... [Reply]

Salam.. Singgah daripada segmen yang sama dan All the best yee :)

http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/03/bags-giveaway-by-penselduabee.html

Niena Annisa' said... [Reply]

Saya singgah dari GA yg sama.. gud luck ya :-)

http://tintanienaannisa.blogspot.my/2016/03/bags-giveaway-by-penselduabee.html

NURUL AQIDAH AZAHAR said... [Reply]

salam..singgah cn good luck

http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/03/bags-giveaway-by-penselduabee.html

Kira Sakura said... [Reply]

Goog luck. Moga murahhh rezeki

Hani Fadhlina Abdul Rahman said... [Reply]

Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat JoM BeRcOnTeSt dan singgah jenjalan kat KiSaH HiDuP Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

Yun Sing said... [Reply]

Blogwalking from the same GA :) Follow here ^^