BLOG REVIEW OLEH MO :1~ FRAME AND LENSES


Assalamualaikum..

MO menulis untuk menunaikan janji kepada Sahabat Blogger MO. 
jadi MO bercadang mahu review sebuah blog Sahabat MO..
(sebelum MO bercuti lagi dari menulis)

Blog Siapakah???

jeng..jeng..jeng


Beliau adalah seorang lelaki. 
Macho..erkkk.. Macho ke???? 
Entah la macho ke tak tapi yang pasti kiut..
Hahahah.. 
MO puji kiut tu, 
konfem dia membaca sambil tersengih-sengih 
sebab pengakuan tak berani mati MO ni.
Hahahaha...

Disebabkan nak review blog, 
so, 
MO kena la godek-godek entry lama dia dulu kan..

godek punya godek,
klik sana punya klik sini, 
terjumpa la dengan entry ni...
sejuk perut mak mengandung weiiii...

(bila anda klik gambar akan terus ke laman beliau okeh)

sangat suka ayat
"harap sangat suatu hari nanti,
semua akan berjemaah ramai-ramai kat office"
InyaAllah...Allah perkenankan..

blog dia simple tapi menarik...
sebab dia guna hijau kot..
Bukan bias okeh, cuma pensyarah MO pun pernah cakap,
kalau nak buat slide presentation either use background hitam, putih atau hijau.
(ni apa campuq-campuq maglish ni??errrr..)

bila tengok sesuatu yang bewarna hijau kita akan menjadi segar..
Thumbs Up...

Blog beliau juga menceritakan kisah hidup beliau sendiri,
perkongsian-perkongsian agama, contohnya entry ini, 
dan banyak-banyak lagi la..
tak larat la MO nak godek-godek semua...
juling habih mata-mata.

so kalau ampa semua nak kenai dengan pemilik blog kiut-miut ni, 
pi la terjah blog dia na. 


p/s :
dengaq-dengaq dia masih solo..
so, kalo ada gadis-gadis yang berkenan,
roger-roger MO na, 
insyaAllah kalau dah jodoh tak ke mana...

waahhhh...
mood mau jodohkan orang pulak...
hohoho..
suka hati sayalah...


p/s lagi :
tolong orang bina baitul muslim kan pahala tu...

sekian, wassalam


5 Pesanan:

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

Assalamualaikum macik.. maceh na.. huu.. segan plak ng kamu.. sebab terjumpa entry2 macam tu.. huu.. apa pn.. maceh review blog Nadh.. ;)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

hahaha..siap tolong cari jodoh lg...

apa kata org yg tulis tu la dijodohkan dgn si Frame+lenses tu...

=P

Muslimah Optimis said... [Reply]

@fRaMe LenSeS
waalaikumussalam..
hahahah..sakit mata kami dok godek blog ampa semalam.. siap entry jiwang semua kami jumpa..hahaha.. tidak kusangka jiwang orangnya walaupun nampak macam kanak-kanak rebina..hohoho

Muslimah Optimis said... [Reply]

@GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr

hahahah.. GK..tak boleh.. tak sesuai langsung... ngeh..ngeh..ngeh...

Mohamadazhan hjDesa said... [Reply]

salam, menarik ni, nak jenguk2 jap blog ni :)