Selamat Ulangtahun Kelahiran Sunah Sakura

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Siti Hasunah?? Sape tu?? Mungkin ada yang tak kenal bila sebut Siti Hasunah kan tapi kalau sebut Sunah Sakura mesti ramai blogger kenal kan. Beliau antara blogger femes di dalam dunia blog. Blognya yang bewarna hitam dengan rintik-rintik kelabu.. Gabungan dengan warna pink memang indah dipandang ditambah perkongsian entry yang bermakna. Kalau belum pernah ke blog beliau, sini klik SAKURA.

Selamat Ulangtahun Kelahiran yang ke- dot dot (umur perlu dirahsiakan ke Sunah??).. Hehhe... Pi tanya umoq dia sendiri na.

Ingatlah kamu (kita semua) bila tibanya Hari Ulangtahun Kelahiran, bukan masa untuk kita bersuka ria namun harus kita bermuhasabah kerana bila tibanya hari lahir maka kesempatan kita di dunia ni menjadi semakin singkat. Usia semakin pendek. Masa yang ada akan menjadi lebih terbatas. Jadi hargai masa yang ada dan jadikan ia saat manis kita bersama untuk ke syurga, InsyaAllah. 


Nah hadiah.. Bunga Sakura.. Hihihi..


Hadiahku buatmu, Doa yang mengiringi. 

Doa saya buat kamu.. Semoga cepat kawen, cepat dapat baby dan saya akan dapat anak sedara.. Hohoho... Kepada si dia bakal suami kamu, diharapkan dapat jaga kamu baik-baik ye. :-) dan semoga sentiasa tabah dengan ujian yang mendatang. Allah turunkan ujian kerana DIA sayangkan kita. Rugilah siapa yang tidak pernah diuji dengan kesusahan.. :-)



MO kata : MO cukup takut bila hampir tiba ulangtahun kelahiran MO sebab MO tau, masa untuk MO hidup semakin singkat. 

Kepada semua, Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-Mubarak.


p/s : Pi Umah PCM sambut Befday ek???? Jeles OJ (ganti OK) tak dapat join. Huhuhu..

Sekian Wassalam.

8 Pesanan:

Iffah Afeefah said... [Reply]

terbaikla entry ni

JIJI YU said... [Reply]

aku nak gitau seluruh alam umur die bape..ahaha

shahjiehan said... [Reply]

hasunah ke nama btol beliau?

Sunah Sakura said... [Reply]

syukran aimaa... pesanan yang sangat bermakna.. :)

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply]

selamat hari tua kak !
:D

cucu umie said... [Reply]

betol sis..kadang2 apabila kita menghampiri hari lahir kita umur kita semkin meningkt tetapi adkh amalan kita juga meningkt..sama2 renungkan.. btw, selamat ulngthu bt kak sunnah..

Mohamadazhan.com said... [Reply]

Salam Ramadhan Karim…selamat berpuasa, moga dirahmati-NYA =)

salam ulang tahun jua =)

Gen2Merah said... [Reply]

alhamdulillah.. sebuah teguran yang membina utk kita renungi..

anyway selamat berpuasa juga ya buat sahabt ku Mulsimah Optimis.. moga ramadhan ini akan menambahkan amal dan ibadah kita.. selamat berpuasa.

Ikhlas ~Gen2Merah~