KBU WE CARE.. Sumbangan Ikhlas untuk Puan Norma..



Assalamualaikum.. dan Salam Sejahtera

KBU WE CARE...


Puan Norma dan keluarga memerlukan bantuan untuk membiayai perbelanjaan perubatan Puan Norma yang menghidap penyakit kanser. Untuk kisah lanjut anda boleh ke blog Moon


KBU akan tubuhkan Tabung Khas untuk membantu Puan Norma dan Keluarga dan sumbangan anda akan diserahkan kepada Wakil KBU untuk diserahkan kepada ahli keluarga mereka sambil melawat Puan Norma.

Sesiapa yang ingin menyumbang boleh bank-in kan kepada bendahari Cik Syakira Yaakob..

NAMA            : Nur Syakira bt Yaakob
NO AKAUN   : 158172923744 (MAYBANK)

Kita akan mengumpulkan sumbangan sehingga 31 Julai 2011 kemudian akan diserahkan kepada keluarga Puan Norma melalui wakil KBU.

Mudah-mudahan dapat kurangkan beban terutamanya bila menghampiri bulan Ramadhan.

Sesiapa ada cadangan & pendapat lain boleh tinggalkan di ruangan komen dan nanti MO akan sampaikan pada pihak yang berkenaan.

Harap semua dapat panjangkan mesej tentang sumbangan ni..

Kata MO: Sama-sama kita doakan supaya Puan Norma cepat sembuh ya.. :-)

p/s : 
kalau nak join KBU (kami Blogger Utagha) meh la klik sini tapi syaratnya anda mestilah berasal dari utara atau menetap di utara sama ada bekerja atau belajar.. :-) KBU memang sempoi.. happening je.. 

Sesiapa jua boleh memberikan sumbangan.. Tak semestinya warga KBU sahaja.. Hulurkan tangan, ringankan beban..

Sekian Wassalam..

11 Pesanan:

pRiNCe said... [Reply]

MO..LETAK dalam gempak forum..sebb ramai yg selalu masuk forum tu..InsyaALLAH NTI AKAN ADA ORG TERDETIK nak memberi sumbgn..:)

[ Wajib Bace ] Jenis - jenis Jodoh Yang Wujud
Wajah Sebenar Maria Ozawa Tanpa Make Up

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [Reply]

Sama2 kita doakan cepat sembuh

MiZi said... [Reply]

semoga pulih dari sakit ni.... :(


Menarik : Entry Buat Evo

Подтверждаю said... [Reply]

as salam..
moga penyakitnya beransur pulih..
oh. KBU. kampung pakcik kat kedah.
hulurkan tangan, ringankan beban..

=)

Подтверждаю said... [Reply]

kat sik. hehe. ni minggu ni pakcik balik kampung. makan durian~ hoho~ bulan puasa ni, balik lagi, 3rd round punya durian gugur. hehe~

ni ada langsat, manggis, rambutan. hohoho~ merah2~

Подтверждаю said... [Reply]

HEHE. dijemput datang~
dekat la juga dari pekan rabu~

nuf4u said... [Reply]

ziarah rakan

waveX said... [Reply]

Hanya Allah yg dapat membalas jasa baik MO..

JIJI YU said... [Reply]

hamboi kiera pemes

kiera'sakura said... [Reply]

sama-sama kita bantu selagi terdaya

Putera Helmei said... [Reply]

hulurkn tgn ringankn beban...