MO NAK BAGI HADIAH. HANYA BUAT ENTRY "AKU INGIN BERUBAH"

STICKY POST .. SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI

Assalamualaikum..
Apa khabar iman dan kesihatan anda??
Didoakan sihat sejahtera..
MO alhamdulillah sihat..

ok..
tengok tajuk tu
MO NAK BAGI HADIAH. HANYA BUAT ENTRY 
"AKU INGIN BERUBAH"

CONTEST BERLANGSUNG
15 APRIL 2011 - 30 MEI 2011
ok...
sangat mudah ok..

anda hanya perlu buat entry "AKU INGIN BERUBAH"
cuma letakkan syarat penyertaan dan hadiah di bahagian bawah entry anda..




 Sangat senang kan..
Jom la ramai-ramai join..
semoga dengan penulisan kita akan menarik lebih ramai insan di luar sana untuk berubah kan..jihad selagi badan dikandung hayat..

p/s 1 : 
judul buku akan dimaklumkan kemudian..
(kalau anda menang tapi anda tak mau baca, bagi la orang lain baca..hihihi..tak rugi kan, sekurang-kurangnya ilmu itu disalurkan ke tempat lain)

p/s 2:
Kalau ada sesiapa nak sponsor hadiah lagi amat dialu-alukan..
sila emelkan pada ukhwah.dhearty@gmail.com

p/s 3:
kalau penyertaan kurang daripada 10 maka contest ini akan terbatal dengan sendirinya.

p/s 4 :
penaja hadiah dirahsiakan buat sementara waktu.

kata akhir dari MO,
jom ramai-ramai join.. tak rugi pun tapi untung sebab ini juga cara penyampaian mesej untuk mengajak orang ramai ke arah kebaikan.. nak buat cerpen pun boleh.. kreativiti kan..

Ni ada satu contoh entry "AKU INGIN BERUBAH"
tapi entry ni tak termasuk sebagai penyertaan..

selamat menulis dan menyeru kearah kebaikan..

PASTIKAN KARYA ORIGINAL

p/s lagi..
Dalam menjalankan misi MO nak bagi hadiah ni..
Orang kuat yang banyak menyokong MO (pemilik si blog pink+putih)
adalah dua pemilik blog hijau yakni sahabat saya yang ini dan ini..
Jomlah singgah ke blog mereka sekali..

P/S:
HADIAH BERTAMBAH..KLIK SINI NAK TAU HADIAH APA??
sekian wassalam..

175 Pesanan:

CikTomyam said... [Reply]

MO : nak joinn...!! nak novel...hik3...~~ bestnya dh wat contest..nak nak nak...tunggu nani kami want entry ok..=D

Mr. Straw said... [Reply]

saja join..

http://sipootcomel.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

sekadar berkongsi cerita dan pendapat.

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

slm pagi jumaat si,nak joinnnnn!tapi ni kat office kena tgu lunch break baru blh type entri.nti kite htr link ye yehaaa!

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

amboih.. orang tu da wat contest la.. nadh sokong.. hehehe. ;)

HeziqaMushadadLee said... [Reply]

http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

f_aRa_aINa989 said... [Reply]

nak join! tp kalau blh buku yg menang tu bukan buku novel sbb x suka baca novel..prefer kalau buku yg MO bg tu lebih kpd keagamaan.. :)

habis exam sy karang!

FarAh AmiRa said... [Reply]

hehehehe...nak join!!!tgu entry ye

hitammanis said... [Reply]

salam MO,
siap...

http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

♥CiK DuYuNg_Ca♥ said... [Reply]

Salam ukhwah..ca join.. :)

http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/segmen-mo-aku-ingin-berubah.html

farhanieza said... [Reply]

saya join..baca betul2 ye..mendalam maksudnya tu..walaupun bahasanya cm haram...

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Miz Waniey said... [Reply]

nak join tp xtau ikot format ke x =)

http://cahayaoreqlate.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-buat-entry-bertajuk.html

sekadar meluah rasa hati///:)

angah said... [Reply]

http://angahshark.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

kak nie entry sedih angah la...hehheh xdak idea la..hehehe

~Kirin Selama Perak~ said... [Reply]

sebenarnya kirin da salah tajuk entri..
da publish baru perasan.
so tukar balik.
DONE kak !
:)
http://kirinselamaperak.blogspot.com/2011/04/kirin-selama-perak-ingin-berubah.html

Jann Adzhar said... [Reply]

bukak cerita lama :')

http://saiapencintabeliau.blogspot.com/2011/04/contest-aku-ingin-berubah.html

eva♥evo said... [Reply]

akak..

ni esaimen sha dh ciap..!!hehe


http://evalovevo.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

iqbalsyarie said... [Reply]

Saya join boleh? okey. saya boleh join kan? Okey... lusa siap :) hehe

FarAh AmiRa said... [Reply]

hehehhe...udah ciap da..lupalak nak tgai link..:)

http://intomydreamworld.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

HAJAR hasan said... [Reply]

ermm.. MO, jom join ni nak?

http://hajarhasan.blogspot.com/2011/04/contest-gambar-kartun-islamic-paling.html

shahjiehan said... [Reply]

jom baca dan komen AKU INGIN BERUBAH | ! !shahjiehan [dot] com ! !

shahjiehan said... [Reply]

dah join!! penat cheq oi!!!

merapuu


jom baca dan komen AKU INGIN BERUBAH | ! !shahjiehan [dot] com ! !

CiK LiYzA ^^, said... [Reply]

wajib j0in~jap..nak mengarang cket~hee..

waN Mohd Salim said... [Reply]

MO : kalau saye sponsor hadiah photo puisi and puisi terbaik saye cem ne ????

waN Mohd Salim said... [Reply]

saye join

http://www.penulissenja.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

saye nak sponsor hadiah foto puisi and puisi terbaik saye bole ??

Adelin A said... [Reply]

http://adrenalinadelin.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

Alhamdullilah dah siap karang. :)

shahjiehan said... [Reply]

aik..np xde? dah submit semlam kott!!


jom baca dan komen AKU INGIN BERUBAH

shahjiehan said... [Reply]

xpa..2 x submit... AKU INGIN BERUBAH

Alfi said... [Reply]

salam..~~
sokong sgt2 MO buat segmen ni..!
saya join ye..

http://alwanpelangi.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah-tt.html

nora amila ghazali said... [Reply]

nora dh buat entry.. hope u like it.. lalaall

http://noraamila.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

=) komen2... hehhe

nora amila ghazali said... [Reply]

nora dh buat entry.. hope u like it.. lalaall

http://noraamila.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

=) komen2... hehhe

yad'z said... [Reply]

best segmen nieh.. saye join dah... jangan batal kan segmen ni tau,. bestt,.. =)


http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/04/aku-nak-berubah.html

riben putih said... [Reply]

http://ribenputih.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

SUDA JOIN =)

Pembawa_Wacana said... [Reply]

akan join... jap...nak carik idea...

Jemari MonteL said... [Reply]

DONE !!!! :)

http://jemarikumontel.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

Hadi Rofiee said... [Reply]

Wah, sudah ada 33 komen sebelum saya. Meriah. Tahniah untuk semua. ;-)

forever love said... [Reply]

saya join

http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

salam sis MO.Alhamdulilah kite dah join ni ye link..tqvm!

http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

CiK LiYzA ^^, said... [Reply]

Finally~SIAP..

http://liyzaisakuro.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

Cik Z@i Pen@nG said... [Reply]

setel...

http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Bintang Suka Cendol said... [Reply]

Salam..saja join..layan jep..

http://humairanamaku.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

smoga dapat menghayati cerpen ni..

pRiNCe said... [Reply]

prince join ye...:)

http://princeandcontest.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

Penjejak Mimpi said... [Reply]

as-salam

Mo, cik PM pon mo join.

Link: Aku Ingin Berubah

tqvm

Penjejak Mimpi said... [Reply]

MO, ce check. Da ejas font.. :)
Tq

*47!k@# said... [Reply]

siap jugak akhirnya

http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

mr E oSk gurL said... [Reply]

k.a....kami dh join pun ^_^

ni dia... AKU INGIN BERUBAH

Izamir Ridzwan said... [Reply]

contest layan dri yg lain.. terbaik

.::.MY.s.e.l.f.::. said... [Reply]

assalamualaikum! jemputla masuk cnie..
http://mrseinaz.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

fazRina said... [Reply]

saya join tau....

http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

KyêrulL said... [Reply]

Jemput singgah ke entry saya


http://www.kayif.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

FiZ said... [Reply]

uish...da rmai...tingin nak join..nnt nk bt entry la...

Puteri Salju said... [Reply]

salam singgah n skodeng...

i follow..

(^_^)

Miss Ran said... [Reply]

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

join...

harap dterima

miss ryrinn said... [Reply]

bagus juga contest ni . insya allah nak join .

jangan lupe visit contest saya juga :)

http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-contest-wang-tunai-untuk.html

CikTomyam said... [Reply]

DONE..!

http://akusukatomyampedas.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Piqah said... [Reply]

MO !
saya join . nice contest :)


http://lolypopsxoxo.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

caya said... [Reply]

caya j0in....

http://caya-sea.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

kuzer miyo said... [Reply]

saya join!^^

http://sayameeya.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

azrinrahim said... [Reply]

incya-Allah nty kalo adik ayie free, adik ayie bt ya entry yg akak anjurkan nie,..hehe mcm best jer...bnyak bnda yg nk dicerita nie..lalala

kiera'sakura said... [Reply]

aima.. ira join skali erk

http://kierasakura.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

~bobby~ said... [Reply]

http://sharilazril.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

do visit my blog.. :)

(sambil angkat kening belah kiri dan buat mata sepet2 dan ketatkan muka anda)

~bobby~ said... [Reply]

http://sharilazril.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

do visit my blog :)

(sambil angkat kening belah kiri dan buat mata sepet2 dan ketatkan muka anda)

shahjiehan said... [Reply]

yey!! shah menang!! nk hadiah taw! taw!!!! hahahahhaa

Kumbang Jingga said... [Reply]

Siap!!

http://kumbangjingga.blogspot.com/2011/04/segmen-mo-aku-ingin-berubah.html

cik gelong said... [Reply]

mencuba nasib sambil berjihad...

http://kisahlifesaya.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html?showComment=1303342555555#c4797513696729546344

Mohamad Farhan Bin Shamsuri said... [Reply]

salam..an join..panjang entry ni..hope sudi baca sampai habis

http://www.tintapenaku.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiahhanya-buat-entri-aku.html

naulofah said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Atia Qistina said... [Reply]

http://atiaqistina.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

naulofah said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
Oopss..Cikgu Cinta said... [Reply]

http://cikgucinta.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html

join...

ReiKo91 said... [Reply]

best...bleh join jgk ke ni :)

Muslimah Optimis said... [Reply]

@ReiKo91
boleh je nak join kenapa pulak xboleh terbuka kepada umum

puteri rimba said... [Reply]

http://myputeri21.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html


ok dah join...thanks MO,sori lambat,siapkan kerja dulu...

iDa said... [Reply]

ida dh join dh........
http://idasayangkamu.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

naulofah said... [Reply]

hi..ari tuh ade post entry tentang contest..tbe2 hmm ade jela manusia yang dengki..so terpaksala mama ufah sorokkan entri tuh...hope boleh tgk and singgahla..http://naulofah.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

soryla kerana kesulitan ini..thanks..

Adam Zulhilmi said... [Reply]

http://adamzulhilmi.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

akak ni adam punye.. :)

Cik EpaL HiJau (^^,) said... [Reply]

KAK AIMA SAYA DAH JUIN. SORI KALAU BAHASA ADA YG SILAP. huhu.
http://keyboardchumell.blogspot.com/2011/04/join-contest-mo-aku-ingin-berubah.html

fadlisabri said... [Reply]

visit here frm Egypt~

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

qaseh pun nak join :)

Qaseh dalia adelia said... [Reply]

QASEH JUIN MO

http://www.qasehdalia.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

SIAP

dhilla nazli said... [Reply]

sudahh

http://sekeping-cinta.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Anonymous said... [Reply]

Pretty nice post. Aku hanya tersandung pada blog Anda dan ingin mengatakan bahwa saya telah benar-benar menikmati browsing posting blog Anda. Dalam hal apapun saya akan berlangganan feed Anda dan saya harap Anda menulis lagi segera!

athirah said... [Reply]

wooo.. ni ke blog muslimah optimis... br tau.. salam bkenalan :)

Obat Sakit 2011 said... [Reply]

follow

adib syazwan said... [Reply]

menarik!tapi...xpandai wt ayt lor~

ck said... [Reply]

salam..moga perkongsian beroleh manfaat..

http://permaisurick.blogspot.com/2011/05/ep-52-aku-ingin-berubah.html

tq

ain dzaya said... [Reply]

cm ne nak ckp ek..MO ni saya juin!!hope MO trima...selepas memerah otak jam 3 pagi ^^

http://aindzaya.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

puteraduyong said... [Reply]

sudah menjoinkan diri...

http://puteraduyong.com/blog/index.php/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Tok Esah said... [Reply]

salam kak,

tok hantar penyertaan!! hehe

http://www.tokesah.com/2011/05/aku-ingin-berubah-tapi-terlambat-sudah/

blackroses said... [Reply]

best contest ni..insyaallah...rasa nak join

~eZmALiZa~ said... [Reply]

ramainye join..kalo ezma join mesti kalah..uwaaa...sbb ezma xpenah menang contest pon..wakakkaa... :D

sakinah siddiq said... [Reply]

salam. sakinah copy paste entry ni ya, nak promote kat kawan2 lain.. insya Allah, semoga Allah redha...

azwa said... [Reply]

terima kasih invite sy MO !
SIAP ! (:

http://azwaonly.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Najmah A. M said... [Reply]

daripada sehari ke sehari nak join. tapi macam agak susah nak cari masa. almaklumlah, sibuk sikit hujung2 sem ni.

MO, kalau nak join...tapi guna entri lama tak apa ke? ada jugaklah entri yang rasa macam kena dengan konsep contest. tapi bukan cerita. luahan hati.

nak join jugak~~~

http://mywordmythinkin.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

lepas ke tak entri tu cik MO? ;)

BaTu^NiSaN said... [Reply]

assalam..

F A I Z said... [Reply]

pendamba join

http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

cik wan said... [Reply]

join!

http://fluffyninie.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah-mo-nak-bagi-hadiah.html

liyana said... [Reply]

sy join
http://liyanaloud.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiahhanya-buat-entri-aku.html

anismelon said... [Reply]

anis join..tp xtau le leh diterima ke x..ngeee..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/contestaku-ingin-berubah.html

f_aRa_aINa989 said... [Reply]

Salam MO, dah join.

http://faina989.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Aku Ingin Berubah>

cik najihah said... [Reply]

join..

http://najihahfara.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

cik AngguR said... [Reply]

http://semanisanggur.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

ahakz.saja gatai tangan nk join gak ~

nurwadihan nabilah said... [Reply]

wohhh !! contest yg bgus nie =D
join join =)
http://kepocisungguhanda.blogspot.com/2011/05/i-join-d.html

Diba said... [Reply]

salam..diba sudah sertai.

http://tintaberkata.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

ahmad said... [Reply]

nak join gak

http://trioseposen.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

slumberznanie said... [Reply]

salam... nanie nak join yee

http://slumberznanie.blogspot.com/2011/05/contest-aku-ingin-berubah.html

saya bukan tomato said... [Reply]

MO .. dah .. sikit je nak share .. insyaallah ..

http://tomatokering.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Hafidz said... [Reply]

nilah dia hasilnya..

http://warnadanaku.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

nilailah elok2 na..hehe:))

aremieroul said... [Reply]

http://aremieroul.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

nk jugak..he3..btw thnks k anjurkan contest menarik niew..^^

Hafidz said... [Reply]

Cik MO saya dah wat entry dah
nie..tengok yer..:)hehe

http://warnadanaku.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

CikAizA said... [Reply]

yehaaa.. CikAiza join sudah...

http://aizasahree.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

miss nadya said... [Reply]

tak terlambat lagi kan nad nak join..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Nurul Ain Sakimon said... [Reply]

Saya dh follow,lawatlh blog saya

http://catatankehidupanain.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Mohamadazhan hjDesa said... [Reply]

salam MO

entri tak seberapa ni =)

http://www.mohamadazhan.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

bahiyahaziz ; said... [Reply]

bereh :)

http://bahiyahaziz.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

saya gemuk saya comel..^^ said... [Reply]

saya join ya=)

http://sayagemuksayacomel.blogspot.com/2011/05/saya-ingin-berubah.html

Fatin Shamimie Shafei said... [Reply]

http://theuglytale.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html


saya join....

syanabel said... [Reply]

salam. joined.

http://syafiqa-belle.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

FasiHaH SupiaN said... [Reply]

Salam MO...

saya sertai sama..

http://www.fasihah.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

cik sakura said... [Reply]

cik sakura join jugak..

http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Black_roses92 said... [Reply]

assalamualaikum.

tim join ye..! :)

http://black-roses92.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

terima kasih bebanyak. maaf jika ada kekurangan..

MISS QASEH SAIFUDIN said... [Reply]

qaseh join..=)

http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/contest-aku-ingin-berubah.html

✿ cik nia ™ ヅ ✿ said... [Reply]

join =)
http://m-nia-a.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

IdaNurFieyda said... [Reply]

Ida dah join..

http://idanurfieyda.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Rahmad said... [Reply]

join..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

zulaikha bt kamal said... [Reply]

nak join!!!
http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Khairul Atikah @ Cik Yuki said... [Reply]

http://cipunzmalas.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Fadz Lyana said... [Reply]

love is chinta dah join contest.... sila laa blogwalking kat blog saye yer...
http://lovingyou-lyana.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

gwiyeoun ai ayang said... [Reply]

untuk kongsi pengalan ai...

http://yeogieayang.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

izyan yasmin said... [Reply]

mimin join :)

http://mien91.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Wangian Dunya said... [Reply]

Salam, mau join, da lame x masuk pertandingan :)

http://jalanmenujujannah.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Mahfuzah Husna Zulkifli said... [Reply]

Assalamualaikum. Saya join ya. Terima kasih.

http://mahfuzahhusna.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

syuhada said... [Reply]

salam..

syu dah join..

http://syuhadasakura.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

tQ~

penaberkala said... [Reply]

owh, ada kontest ke?
baru tau, dah lama tak aktif berblogging
saya suka topik yang diberi
klu sempat lg dan diberi kesempatan rasanya nk join,hehe

pergh, dah ramai yg join rupanya :)
good luck utk semua

mizz_aainaa said... [Reply]

nak join...

http://aainaa4a.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Fadzillah Kamarudin said... [Reply]

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

KyêrulL said... [Reply]

INI LINK BARU.. SEBAB SAYA DH BERTUKAR KE WORDPRESS..


http://www.kayif.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku-ingin-berubah.html/

Eza Boom Boom :) said... [Reply]

Alhamdulillah..Sudah siap..Semoga ada manfaat untuk pembaca2 sekalian..

Luahan hati ikhlas...

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

ummu said... [Reply]

assalamualaikum Muslimah Optimis
saya sertai segemen MO juga Aku Ingin berubah
sekian wassalam

el-janna said... [Reply]

MO saye join ye..

http://bbyuya.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

pengemis cinta~ said... [Reply]

Assalamualaikum..saya joined.terima kasih ^_^
tapi ayat entah hapa2..;P

http://cintasipengemis.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html#more

Hamba Ilahi said... [Reply]

salam..

siap artikel untuk peraduan yang MO anjur.

klik ...sini.


psst...my last post...ustazah yang cantik

Ayu said... [Reply]

Salam CIk MO...

Ayu dah join...

Ni link : http://arzieshaaqua.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Semoga terpilih ye.....

Nor Aishah said... [Reply]

Aishah join yer..

http://denganredhaallah.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

entri ori bukan cetak rompak

kimiez said... [Reply]

seteleh dicungkil-cungkil..diasah-asah..baru kuar idea..aper lagi, mulalah papan kekunci memekak memalam buta..tapi hasilnya biasa jer..harap2 menariklah hendaknya..terbawak2 ayat pujangga..hahaha...jenguklah yer..

http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

kimiez said... [Reply]

dah join yer
http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

ShrayderXVII said... [Reply]

baru siap lukis!

http://pijisketch.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

diazurain said... [Reply]

salam..sy join..xtau kena dgn tajuk @ x..tp entri ni entri sy yg dulu..sy tgk mcm kena je dgn tjuk...xpa ke? huhu..hrp2 blh la join...tq..=)ini linknya....silalah...

http://ceritahidupain.blogspot.com/2011/01/allah-perancang-terbaik.html

diazurain said... [Reply]

http://ceritahidupain.blogspot.com/2011/01/allah-perancang-terbaik.html...tukar kpd link ni ye..trima kasih...=)..sy join..

Pijisketch said... [Reply]

p/s: shrayder XVII tu saye juge :)


http://pijisketch.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Solihin Zubir said... [Reply]

salam... nah.. dah siap...

http://www.solihinzubir.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

kalau ada syarat yg x mencukupi atau tersilap, mintak tolong bgtau eh.. nk edit balik..

terima kasih... =)

Athirah Ahmad said... [Reply]

salam. sy join! =)

http://athirahahmad.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

K.I.B. said... [Reply]

Salam persahabatan

kalau ingin belajarlah!

aufa_rissa said... [Reply]

Salam MO..

Meriah 'contest' ni..=)

Aku JuGa inGiN BERUBAH!! hehehe..

Ni Link nyer..

http://aufarissa.blogspot.com/2011/05/magnet-cinta-aku-ingin-berubah.html

JoM SeMuA baCa "Aku Ingin Berubah" versi MaGneT CinTa!!

Semoga ukhwah kita semua kekal d'hearty..=p

SIAP!!!!

Alhamdulillah..(",)

Aretikz said... [Reply]

Assalammualaikum,

saya join da contest, hehe..

http://segalaceritera.com/atik/2011/05/29/aku-ingin-berubah/

Thanx 4 dis contest, sebab memperingatkan diri untuk melakukan perubahan, serta istiqamah apa yg dilakukan.. ^_^

K.I.B. said... [Reply]

salam , siap dah ;)

http://arimakamila.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah-mo-nak-bagi-hadiah.html

piouspdosh said... [Reply]

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, masih sempat join;

http://pioussoleh.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Maaf tak sempat nak tag orang sebab dah nak tutup. Maaf sebab lambat join, busy sket :)

الزهرة حلوة said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
quotes lover said... [Reply]

Assalamualaikum...

saya join

http://annanuruliman.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

maaf lambat...

quotes lover said... [Reply]

assalamualaikum

saya join

http://annanuruliman.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

maaf ye lambat

i r a said... [Reply]
This comment has been removed by the author.
iraizati said... [Reply]

http://iraizati-colie.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-cuma-buat-entry-saya.html

IRAIZATI said... [Reply]

http://iraizati-colie.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-cuma-buat-entry-saya.html

Sya Isya said... [Reply]

Tahniah, MO. Ramai yang join. Ni Sya nak join juga, dah masa2 kecederaan. hehe :D
http://syaisya.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku-ingin-berubah.html

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply]

salam.. keen dah join pertandingan ni.. ni link entry keen..

http://nusananosa91.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

thanx~ ^_^

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply]

salam.. keen join gak.. ni link entry keen..

http://nusananosa91.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

thanx~ ^_^

Erin Azizan said... [Reply]

assalamualaikum Kak Aima hehe at last erin dah hantar penyertaan, sory kalu lambat..hehe


http://troublemaker26.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

juicy X said... [Reply]

http://akujusiza.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiahhanya-buat-entry-aku.html
***errr,lpas baca consider menang teruih la naa
hihih...thnx!

KhAiReDzAiMy said... [Reply]

Assalamualikum...
masih belum terlambat agaknya....

http://babat87.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

♥yaya budak suka embun♥ said... [Reply]

kak aimaaaa...

ni kami punya


http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

MiEyz pUtrI sAljU said... [Reply]

Fuh! sempat gak siapkan..huhu..
ingatkan dapat nak join. yelah duk kat asrama. bukannya dapat guna internet pu..huhu.. mintak izin nak join ye. ^_^
bawah ini link nye..

http://mieyz-salju.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Izzati Hashim said... [Reply]

Salam alaik.

(=

http://izzatihashim.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

الزهرة حلوة said... [Reply]

SIAP ! (:

http://cintahakikicintailahi.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Epy Zhafri said... [Reply]

assalamu'alaikum..
maaf la..
cite ni bkn mengenai perihal idup sy..tp coretan dari dlm hati sy sndri..utk dijadikan tauladan buat smua..hope smua enjoy dgn post ini dan hayati kisah ni..ok??
chill~ ^_^"

Epy Zhafri said... [Reply]

tertinggal plak..

http://epyzhafri.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

:: Zahratu Billaurah :: said... [Reply]

Assalamualaikum..
terlihat contest ni dkt blog kak IzzatiHashim, kakak kesayangan saya ^_^ hehe

dah tutup dah ke, kalau nak masuk boleh x, hehe ^_^ *gatal*

xpela, cuma mahu berkongsi, kalau diterima Alhamdulillah, kalau xditerima Insya-Allah harap ada manfaat, Insya-Allah itu sahaja niatnya =)

xtau berkait atau tidak, kebetulan entri terbaru ttg ni, mungkin ttg berubah? tetapi lebih kpd kaum Hawa =)
entri yg dikarang skrg pun mungkin berkaitan perubahan, Insya-Allah, kalau siap mungkin blh juga kongsi di sini

http://syauqatulwardah-lavender.blogspot.com/2011/05/sungguh-kamu-pencabar-terhebat-syabas.html

Salam Ukhuwah Muslimah optimis! terus bertinta kerana Allah! ^_^

:: Zahratu Billaurah :: said... [Reply]

Assalamualaikum.

Maaf, bisakah menerima penyertaan terakhir ini?

http://syauqatulwardah-lavender.blogspot.com/2011/06/aku-ingin-berubah-usah-hanya-pandai.html

Jika tidak boleh, tidak mengapa. ^_^
Saya cuma berharap yang sudi baca dapat manfaatnya. Walaupun tidak byk harapnya ada yg boleh kita sama-sama amalkan.

Semoga berjaya kpd semua peserta! ^_^ (Saya harap kakak saya menang, aha~Ameen2)

jaga niat, Insya-Allah kerana Allah. Saham besar di sana. =) Syabas.