UPDATE TERKINI SENARAI PESERTA AKU INGIN BERUBAH



Assalamualaikum dan salam sayang buat semua pembaca Laman Muslimah Optimis. okiess.. Ni update senarai peserta contest AKU INGIN BERUBAH. TUTUP SUDAH.. Kalau nak cari link blog anda sila tekan CTRL F dan masukkan link blok anda. Andai kata link blog anda tercicir, sila maklumkan pada MO ya. 



  1. http://sipootcomel.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  2. http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  3. http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  4. http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/segmen-mo-aku-ingin-berubah.html
  5. http://holylightfarhaniza.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  6. http://cahayaoreqlate.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-buat-entry-bertajuk.html
  7. http://angahshark.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  8. http://kirinselamaperak.blogspot.com/2011/04/kirin-selama-perak-ingin-berubah.html
  9. http://saiapencintabeliau.blogspot.com/2011/04/contest-aku-ingin-berubah.html
  10. http://evalovevo.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  1. http://intomydreamworld.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  2. http://www.sjiehan.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  3. http://www.penulissenja.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  4. http://adrenalinadelin.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  5. http://alwanpelangi.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah-tt.html
  6. http://noraamila.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  7. http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/04/aku-nak-berubah.html
  8. http://ribenputih.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  9. http://jemarikumontel.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  10. http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  1. http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  2. http://liyzaisakuro.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  3. http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  4. http://humairanamaku.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  5. http://princeandcontest.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  6. http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-ingin-berubah.html
  7. http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  8. http://mreofaquasakura.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  9. http://mrseinaz.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  10. http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  1. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  2. http://akusukatomyampedas.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  3. http://lolypopsxoxo.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  4. http://caya-sea.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  5. http://sayameeya.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  6. http://kierasakura.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  7. http://sharilazril.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  8. http://kumbangjingga.blogspot.com/2011/04/segmen-mo-aku-ingin-berubah.html
  9. http://kisahlifesaya.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  10. http://www.tintapenaku.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiahhanya-buat-entri-aku.html
  1. http://atiaqistina.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  2. http://naulofah.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  3. http://cikgucinta.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  1. http://myputeri21.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  2. http://idasayangkamu.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  3. http://adamzulhilmi.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  4. http://keyboardchumell.blogspot.com/2011/04/join-contest-mo-aku-ingin-berubah.html
  1. http://www.qasehdalia.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  2. http://sekeping-cinta.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  3. http://permaisurick.blogspot.com/2011/05/ep-52-aku-ingin-berubah.html
  4. http://aindzaya.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  5. http://puteraduyong.com/blog/index.php/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  6. http://www.tokesah.com/2011/05/aku-ingin-berubah-tapi-terlambat-sudah/
  7. http://azwaonly.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  8. http://mywordmythinkin.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  9. http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  10. http://fluffyninie.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah-mo-nak-bagi-hadiah.html
  11. http://liyanaloud.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiahhanya-buat-entri-aku.html
  12. http://anismelon.blogspot.com/2011/05/contestaku-ingin-berubah.html
  13. http://faina989.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  14. http://najihahfara.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  15. http://semanisanggur.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  16. http://kepocisungguhanda.blogspot.com/2011/05/i-join-d.html
  17. http://tintaberkata.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  18. http://trioseposen.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  19. http://slumberznanie.blogspot.com/2011/05/contest-aku-ingin-berubah.html
  20. http://tomatokering.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  21. http://warnadanaku.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  22. http://aremieroul.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  23. http://aizasahree.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  24. http://miss-nadya.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  25. http://catatankehidupanain.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  26. http://www.mohamadazhan.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  27. http://bahiyahaziz.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  28. http://sayagemuksayacomel.blogspot.com/2011/05/saya-ingin-berubah.html
  29. http://theuglytale.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  30. http://syafiqa-belle.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  31.  http://www.fasihah.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  32. http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  33. http://black-roses92.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  34. http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/contest-aku-ingin-berubah.html
  35. http://m-nia-a.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  36. http://idanurfieyda.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  37. http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  38. http://slumbermuslimah.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  39. http://cipunzmalas.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  40. http://lovingyou-lyana.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  41. http://yeogieayang.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  42. http://mien91.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  43. http://jalanmenujujannah.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  44. http://mahfuzahhusna.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  45. http://syuhadasakura.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  46. http://aainaa4a.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  47. http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  48. http://www.kayif.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku-ingin-berubah.html/
  49. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  50. http://bbyuya.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  51. http://cintasipengemis.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  52.  http://naimulfirdaus.blogspot.com/2011/05/berubahlah-muslimah-optimis.html
  53. http://arzieshaaqua.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  54. http://denganredhaallah.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  55. http://freedomismine-kimiez.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  56. http://pijisketch.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  57. http://ceritahidupain.blogspot.com/2011/01/allah-perancang-terbaik.html
  58. http://www.solihinzubir.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  59. http://athirahahmad.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  60. http://aufarissa.blogspot.com/2011/05/magnet-cinta-aku-ingin-berubah.html
  61. http://segalaceritera.com/atik/2011/05/29/aku-ingin-berubah/
  62. http://arimakamila.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah-mo-nak-bagi-hadiah.html
  63. http://pioussoleh.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  64. http://annanuruliman.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  65. http://iraizati-colie.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-cuma-buat-entry-saya.html
  66. http://syaisya.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku-ingin-berubah.html
  67. http://nusananosa91.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  68. http://akujusiza.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiahhanya-buat-entry-aku.html
  69. http://babat87.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  70. http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  71. http://mieyz-salju.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  72. http://izzatihashim.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  73. http://cintahakikicintailahi.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  74. http://epyzhafri.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  75. http://syauqatulwardah-lavender.blogspot.com/2011/06/aku-ingin-berubah-usah-hanya-pandai.html
 TUTUP

Nak tengok hadiah mai klik sini 
Sekian Wassalam.

14 Pesanan:

shafiq said... [Reply]

Ramainye...

Adam Zulhilmi said... [Reply]

akak baca adam punye lasst skali tau...nanti akak lupe yang awal akak baca akak ingat adam je -.-' hehe gurau je.. :) gud luck yang semua yg join contest ni!

tomatokering :) said... [Reply]

69 ! :)

insyaallah k.a mesti dapat konvo punye ^^

el-janna said... [Reply]

saye no 9! hehe tengs accept!

Hamba Ilahi said... [Reply]

saya dah hantar link artikel penyertaan ke artikel peraduan.

saya sertai peraduan ni bukan sebab nak menang hadiah (rasanya payah saya nak menang. Kalau menang pun payah jugak MO nak sampaikan hadiahnya kepada saya[tambah lagi hadiah pun tak menarik minat saya]), tapi nak promosi peraduan di blog saya sendiri. harap blog MO boleh bantu sebarkan peraduan promosi blog selama sebulan yang blog saya anjurkan.

terima kasih.

cik najihah said... [Reply]

thanks 63 :)

shahjiehan said... [Reply]

cukup 100 kan..kan


che tgk no 12 tuh...


hahahahhaha



jom baca dan komen Andainya lelaki tahu..


mai la sini..nk jiwang2

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

salam sggh MO dan hai semua!!!kite no 21 tu.jom sama2 support entri kawan2.tunggu kite otw ke blog korang!!!

shahjiehan said... [Reply]

yeyehh!! no 12!! 17 terawal tuh...
hahhaha

buat contest ni smpai nges2... hahahahhaha


siyes tipu~ jgn cayeee... hahahhaa

Solihin Zubir said... [Reply]

107.. hoyeah.. :D

Aretikz said... [Reply]

aduh.. sikit lagi 111.. ahakz..

110 cuma.. hehe..

angah said... [Reply]

no 7 gitu...wahhh so sweet...ehhhe

:: Zahratu Billaurah :: said... [Reply]

Assalamualaikum.

Maaf, bisakah menerima penyertaan terakhir ini?

http://syauqatulwardah-lavender.blogspot.com/2011/06/aku-ingin-berubah-usah-hanya-pandai.html

Jika tidak boleh, tidak mengapa. ^_^
Saya cuma berharap yang sudi baca dapat manfaatnya. Walaupun tidak byk harapnya ada yg boleh kita sama-sama amalkan.

Semoga berjaya kpd semua peserta! ^_^
jaga niat, Insya-Allah kerana Allah. Saham besar di sana.

ummu said... [Reply]

assalamualaikum saudari Muslimah Optimis,
saya ada menyertai segmen saudari
tetapi saya cuba cari senarai blog saya dan ianya tiada dalam senarai penyertaan.

Ini ialah link saya:

klik di sini,Aku Ingin Berubah, oleh myraudhatulukhuwah

Sekian, wassalam