UPDATE TERKINI SENARAI PESERTA AKU INGIN BERUBAH



Assalamualaikum. Masih belum terlambat jika nak join contest AKU INGIN BERUBAH. Kepada yang masih belum join dan berminat nak join silalah berbuat demikian sebelum 30 Mei 2011. Baiklah di bawah ini adalah update peserta AKU INGIN BERUBAH. Mereka semua memang terbaik sehinggakan mampu membuat orang lain mengalirkan air mata membaca penulisan mereka.. Jom terjah

  
kalau rasa nak cari link anda tekan Ctrl F dan masukkan link anda..tq


  1. http://sipootcomel.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  2. http://heziqamushadadlee.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  3. http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  4. http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/segmen-mo-aku-ingin-berubah.html
  5. http://holylightfarhaniza.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  6. http://cahayaoreqlate.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-buat-entry-bertajuk.html
  7. http://angahshark.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  8. http://kirinselamaperak.blogspot.com/2011/04/kirin-selama-perak-ingin-berubah.html
  9. http://saiapencintabeliau.blogspot.com/2011/04/contest-aku-ingin-berubah.html
  10. http://evalovevo.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  11. http://intomydreamworld.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  12. http://www.sjiehan.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  13. http://www.penulissenja.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  14. http://adrenalinadelin.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  15. http://alwanpelangi.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah-tt.html
  16. http://noraamila.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  17. http://azyaleeya92.blogspot.com/2011/04/aku-nak-berubah.html
  18. http://ribenputih.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  19. http://jemarikumontel.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  20. http://atiqsalleh.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  21. http://born2touchurheart.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  22. http://liyzaisakuro.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  23. http://storymoryluahanku.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  24. http://humairanamaku.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  25. http://princeandcontest.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  26. http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2011/04/segmen-aku-ingin-berubah.html
  27. http://snasatieka.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  28. http://mreofaquasakura.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  29. http://mrseinaz.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  30. http://fazrinafazri.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  31. http://www.kayif.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  32. http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  33. http://sekencangangin.blogspot.com/2011/04/kencang-contest-wang-tunai-untuk.html
  34. http://akusukatomyampedas.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  35. http://lolypopsxoxo.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  36. http://caya-sea.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  37. http://sayameeya.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  38. http://kierasakura.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  39. http://sharilazril.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  40. http://kumbangjingga.blogspot.com/2011/04/segmen-mo-aku-ingin-berubah.html
  41. http://kisahlifesaya.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  42. http://www.tintapenaku.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiahhanya-buat-entri-aku.html
  43. http://atiaqistina.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  44. http://naulofah.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  45. http://cikgucinta.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
  1. http://myputeri21.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  2. http://idasayangkamu.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  3. http://adamzulhilmi.blogspot.com/2011/04/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  4. http://keyboardchumell.blogspot.com/2011/04/join-contest-mo-aku-ingin-berubah.html
  1. http://www.qasehdalia.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  2. http://sekeping-cinta.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  3. http://permaisurick.blogspot.com/2011/05/ep-52-aku-ingin-berubah.html
  4. http://aindzaya.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  5. http://puteraduyong.com/blog/index.php/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  6. http://www.tokesah.com/2011/05/aku-ingin-berubah-tapi-terlambat-sudah/
  7.  http://azwaonly.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  8. http://mywordmythinkin.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  9. http://pendambamawar.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  10. http://fluffyninie.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah-mo-nak-bagi-hadiah.html
  11. http://liyanaloud.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiahhanya-buat-entri-aku.html
  12. http://anismelon.blogspot.com/2011/05/contestaku-ingin-berubah.html
  13. http://faina989.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  14. http://najihahfara.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  15. http://semanisanggur.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  16. http://kepocisungguhanda.blogspot.com/2011/05/i-join-d.html
  17. http://tintaberkata.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  18. http://trioseposen.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  19. http://slumberznanie.blogspot.com/2011/05/contest-aku-ingin-berubah.html
  20. http://tomatokering.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  21. http://warnadanaku.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  22. http://aremieroul.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html 
  23. http://aizasahree.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html 
  24. http://miss-nadya.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html 
  25. http://catatankehidupanain.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html 
  26.  http://www.mohamadazhan.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  27. http://bahiyahaziz.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  28. http://sayagemuksayacomel.blogspot.com/2011/05/saya-ingin-berubah.html
  29. http://theuglytale.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  30. http://syafiqa-belle.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  31.  http://www.fasihah.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  32. http://cikbungasakura.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  33. http://black-roses92.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  34. http://qasehsaifudin.blogspot.com/2011/05/contest-aku-ingin-berubah.html
  35. http://m-nia-a.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  36. http://idanurfieyda.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  37. http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
  38. http://slumbermuslimah.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html 
  39. http://cipunzmalas.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
  40.  ?????????????
Kepada yang masih berminat nak join mai klik kat saya nak join.  Nak tengok hadiah mai klik sini
Sekian Wassalam

18 Pesanan:

Tok Esah said... [Reply]

yeah!! tok nom 55... hehe harap2 menang!!

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

syukran kite no 21 ^-^

iDa said... [Reply]

pserta ke 47.....yeahhh.......selamat berjaya kt semua pserta yer!!!!chayok2

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

wahh semakin bertambah.. insyALLAH, kami akan wat satu entry khas dan akan pomotkan masa kami BW nt. :D

FarAh AmiRa said... [Reply]

hehehehe...eh..miko num 11 la..:D....kbtulan rahun 2011..keh3

ain dzaya said... [Reply]

alhamdulillah..tersenarai..no yang cantik 53 tu..sebab no ganjil...
hope hadiah pun cantik..:))

fazRina said... [Reply]

No.30....jom ramai2 baca..

shahjiehan said... [Reply]

agak2 sj menang ?

アヌム ちゃん~~ said... [Reply]

Salam. moshi2..jalan2 singgah sini kejap..nice blog :)
Sudi2 la baca my new entri @ frommetoyou ni ye..arigatou..(^____^)

FasiHaH SupiaN said... [Reply]

saya belum ada no lg^^

Adam Zulhilmi said... [Reply]

siyess ramai...tp bunga nak menang ade ni.bhahaha buat lawak adam ni..

waN Mohd Salim said... [Reply]

perghhhhhh no 13 wajib terjah tu hehee

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

dasat2.. dah dekat 100.. tahniah weyh.. T.T nak ngs rasa seronok sgt.. :D alhamdulillah.. :D

Sya Isya said... [Reply]

Fuhh..ramainya..tahniah penganjur. InsyaAllah, Sya akan join juga dan memeriahkan lagi contest yang sedia meriah dan bermanfaat ni. :D

gwiyeoun ai ayang said... [Reply]

salam....

Salam perkenalan...
ai dah join tapi leh ai email? blog ai tak semua org leh masuk... ai antar pun sekadar nak kongsi kisah hidup.. yg baik jadikan pedoman.. yg buruk jadikan sempadan...

http://yeogieayang.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html

Nurul Ain Sakimon said... [Reply]

Alhamdulilah tersenarai jgk sy ,sy no74 kwn2 blh lwt blog sy kalau nk berkenalan dgn sy.Salam perkenalan ????

hitammanis said... [Reply]

dah terjah di jejak2 hitam manis, jom ramai2 ke list no. 3 ye....

Pakcu Sofi said... [Reply]

saya tak masuk tapi nak menang bleh? errr