Calon Pemenang Contest "AKU INGIN BERUBAH"



Assalamualaikum.. 
Pertama sekali MO mintak maaf sangat-sangat sebab kelewatan dalam mengumumkan pemenang contest. Bukan sengaja melewatkan namun sebab kekangan masa. Baiklah kesemua juri telah membaca kesemua entry yang dihantar. Dan setiap orang juri ada pilihan entry masing-masing.

Sebelum MO umumkan Calon Pemenang Contest, MO bagitau dulu macam mana pemilihan pemenang akan dibuat. Senarai Peserta boleh disemak di SINI (ada 124 orang semuanya). 

 Disebabkan ada 4 mukasurat jadi MO dah minimizekan so nampak seperti rajah di atas.

Haaaaaaaaa.. Nampak gambar diatas?? Ada 4 colum semuanya. 
Colum pertama adalah entry-entry pilihan Juri 1 (MO).
Colum kedua adalah entry-entry pilihan Juri 2 
Colum ketiga adalah entry-entry pilihan Juri 3

Abaikan dulu mengenai Colum 4. 
Nampak ada warna-warna pink, merah, kuning dan hijau??? Kalau tak nampak tak taulah kan. 

Merah  : Entry pilihan ketiga-tiga orang juri yang sama.
Hijau    : Entry pilihan juri 1 dan 3 yang sama.
Kuning : Entry pilihan juri 1 dan 2 yang sama.
Pink     : Entry pilihan juri 2 dan 3 yang sama.
Yang tidak diwarnakan tu calon-calon pilihan juri 1,2 dan 3 yang tidak sama antara satu sama lain..

Sekarang boleh lihat Colum 4 iaitu kesemua entry pilihan telah dikeluarkan dan dimasukkan dalam colum keempat. Kiranya senarai pendek peserta contest Aku Ingin Berubah. (Ada 36 orang semuanya)..

Jadi pemilihan yang dibuat secara telus bukan.. Daripada 36 orang yang tersenarai ini akan ditapis lagi. Meh kita usha entry 36 orang yang berjaya tu. Kepada yang tidak tersenarai bukan bermakna entry anda tidak bagus, cuma entry-entry yang disenaraikan ni lebih mendapat tempat dihati juri. Boleh cuba lagi lain kali.

Jom semak link entry anda di bawah ni..





Pemenang akan diumumkan nanti setelah semua senarai ini ditapis (Mungkin akan dibaca semula setiap entry di atas). Bukan senang nak pilih. Semua hebat-hebat. Semoga Berjaya kepada Calon Pemenang Contest Aku Ingin Berubah.

Mai check hadiah yang bakal dimenangi oleh anda kat sini.

Sekian Terima Kasih.

23 Pesanan:

iqbalsyarie said... [Reply]

Tahniah kepada semua bakal pemenang :D

Sal Saari said... [Reply]

tak sabar nak tau sapelah pemenangnya..

liyana said... [Reply]

Alhamdulillah..thanks..:)

FasiHaH SupiaN said... [Reply]

tahniah kepada semua yang tersenarai :)

BlueberrY CheesE said... [Reply]

tahniah!nxt time nak masuk la if dbuat lgi ^^

pengemis cinta~ said... [Reply]

Assalamualaikum w.b.t..

alhamdulillah..tq MO ^_^

menang kalah adat pertandingan, yang penting niat..

AL AZRUL said... [Reply]

tahniah utk top 36

kerana Allah, mereka berubah...
jmput bca..
http://alazrul.blogspot.com/2011/06/mencari-cinta-allah-adalah-satu.html

Подтверждаю said... [Reply]

as salam.

moga medium ini mendorong mereka yang menyertai dan turut sama membaca ni, bersama-sama mendekatkan diri kepada-Nya..
ameen..

=)

Muslimah Optimis said... [Reply]

@iqbalsyarie terima kasih Iqbal..

Muslimah Optimis said... [Reply]

@Sal Saari saba2..sabar.. akan diumumkan nanti

Muslimah Optimis said... [Reply]

@liyana sama-sama

Muslimah Optimis said... [Reply]

@FasiHaH SupiaN terima kasih fasihah

Muslimah Optimis said... [Reply]

@BlueberrY CheesE wasalam.. ya yang penting niat

Muslimah Optimis said... [Reply]

@AL AZRUL ya kerana Allah msemuanya boleh berlaku..

Muslimah Optimis said... [Reply]

@Подтверждаю wassalam.. insyaAllah pakcik

cik najihah said... [Reply]

alhamdulillah ade jugak..
:)

puteraduyong said... [Reply]

tahniah buat mereka...hebat2 semuanya...

fazRina said... [Reply]

alhamdulillah..tersenarai..no.29...jom baca...

Alfi said... [Reply]

Alhamdulillah..
apa yg penting bukan hadiahnya semata2, tapi manfaatnya.. ^^

:: alwanPelangi.com ::

Nadya O'Conner said... [Reply]

nama nad tak de pon..maknanya nad memang tak terpilih lah yer??
huk huk..tak de rezeki..:(

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

nora amila ghazali said... [Reply]

uiihhh... errrr baru dapat jenguk blog mo.. ada juga blog nora.. tq.. menang kalah adat pertandingan.. :)

f_aRa_aINa989 said... [Reply]

wah, x sabar tunggu pengumumuman.. :)

shahjiehan said... [Reply]

addehh... klh...


good luck semua