Romantik.. Sukanya..


Assalamualaikum... Dalam dok menyiapkan tugasan praktikum.. Dalam dok berblogwalking.. tak dak apa nak dikongsikan sangat pon.. cuma tersentuh melihat video di bawah ni je... Romantik sangat..


video

romantik kan.. sukanya..
credit kepada orang yang buat video ni dan
terima kasih kepada Cahaya Wany yang share link video ni..

p/s:
Rasa CInta dan salahkah aku bercinta??? ermmm

sekian wassalam

11 Pesanan:

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

Nice sharing.. :)

Sunah Mohammad said... [Reply]

sweet kan~

hari tu pun ade share dalam entry ni...

Oh, Lelaki! Bestnya...

:)

Nazihah@Jiha said... [Reply]

ya,cinta yang tak pernah padam^^ setia sungguh^^

FasiHaH SupiaN said... [Reply]

cerita ni memang best...atok tu romantik..

Muslimah Optimis said... [Reply]

@fRaMe LenSeS sebab nice lah sharing dengan orang lain..hehe

Muslimah Optimis said... [Reply]

@Sunah Mohammad oh yeke sunah..xperasan pulak..hihi... kita kan sehati sejiwa..kembo le katakan..hehe

Muslimah Optimis said... [Reply]

@Nazihah@Jiha hehe..MO pun nak jadi setia macam dia

Muslimah Optimis said... [Reply]

@FasiHaH SupiaN aha..so romantik kan

Pijisketch said... [Reply]

:')

Cik Mira said... [Reply]

walaupun katoon. tp sangat suwitt.

mikro_kokus said... [Reply]

Makaceh berkongsi..... ^_^ Cumeeyy n Suweeetttt sgt2....heeee~