BEN ASHAARI AJAK JADI BUDAK BUDAK SAT !

Kalau nak join jugak klik la kat ruangan coklat ni..


Assalamualaikum...
Mata bling-bling bila tengok segmen BA kali ni sebab yeahhh saya minat tengok kartun...

hohohohoho...
kartun ni memang paling suka gila sebab no reason..
kalo dah kita suka sesuatu tu perlu ke ada sebab??
dulu pernah satu semester (musim study week) tu saya jadi giloss (gila) sebentar dok layan kartun ni setiap hari..memang la mereng..
minggu exam pun nak tengok lagi...
hihihihihi...

yeahhhhh..
MO sangat suka tengok Detektif Conan...
kenapa suka ya???
sebab MO suka cerita penyiasatan dan aksi ni..
Conan pulak cool ja.. Selalu jadi penyelamat keadaan..
Dulu masa zaman sekolah rendah sangat suka tengok Dragon Balls..
Goku dan Awan terbang serta tongkat saktinya..
kalaulah MO ada awan terbang macam Goku atau ada Jam macam Conan..
Hohohohoho.. Itu hanya sekadar imaginasi manusia la..

ini pulak kartun hat memang tak minat betoi-betoi tak minat..
Happy Tree Friend
kartun kejammmmmmmm...
tak sanggup nak tengok la..
MO kan jiwa lembut even agak lasak dan ganas sikit..
hihihihi...

aduhaiiii..
tengok kartun ni jadi semak kepala..
dah la lagu dia makkk aihhh bising..
tapi ada kawan MO suka kartun ni..
pelik-pelik...
eh apa yang pelik..
citarasa manusia kan tak sama..

dan kalo nak jadi SUPERHIRO nak pilih karekter mana????
ermmmmm...

hahahhaha...
Rangers Muslimah...
tengok dia pakai baju labuh kan..
hihihi...

kenapa nak jadi Rangers ni??
sebab Rangers kan penyelamat..
kalo masuk hutan kan ada ranger dok jaga keselamatan kita yang dok pi hiking ni..
heheheh...

sekadar menghilangkan tension menulis thesis yang tak siap-siap..
sebelum mengakhiri entry ni..

sekian wassalam..

21 Pesanan:

AdyBudika said... [Reply]

ahahahaahhahahaa

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

tu dia.. wiwit2.. hehee

AdyBudika said... [Reply]

gelak sebab ada hero macam neh...cool..leh tegakkan islam...sambil2 banteras isu sosial :P

::Miss Pikon:: said... [Reply]

kami tak minat katun sgt. tp ceghita conan boleh plak layan. hehe.

wanie misa amane said... [Reply]

Rasa mcm kembali ke zaman kanak-kanak kan dengan segmen Abg Ben kali ni ^___^

Nana said... [Reply]

happy tree friend tuu mmg ngeri laaa.. mmg pelik semua scene dia

nana sggh dr blog BA :)

Sal Saari said... [Reply]

peminat conan jugak..
jom la intai blog sy. da follow..
www.mohintai.blogspot.com

solo molo said... [Reply]

detektif conan memang best...
suka tengok cara dia menyiasat sesuatu kejadian...
happy tree friend ???
kartun apa tue???



http://solomolo.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-ajak-jadi-budak-sat.html

saya YANA said... [Reply]

Happy Tree Friend... memang kejam.. tapi best pe tengok.. hahaha...

@juera said... [Reply]

hehe..kelakar la rangers muslimah tu..kih3

Raihanah Hanis said... [Reply]

singgah & Follow blog u ..follow me back k :)

Dalila said... [Reply]

Wah2..hebat btuL..hehe

saveq volcom said... [Reply]

rangers..wakaka...aq minat gilak time aq kecik dulu..
NWAY...DAH FOLLOW K...

Puteri Kasih said... [Reply]

singgah dari blog Abg Ben...best kan bila dapat mengimbas kembali zaman kanak-kanak...

Jemput singgah ke blog saya :)

::Mastura:Zakaria:: said... [Reply]

conan ni cam fbi cite X-files dulu..hahahahhaha...

Solihin Zubir said... [Reply]

happy tree friends.. haha.. syok kartun tu.. ganaz habis.. heheh...

Lulu caldina said... [Reply]

eheh, terasa seperti kanak-kanak riang kan bila buat segmen ni..

Gen2Merah said... [Reply]

wow.. terkenang plak saya zaman 80-an dulu

*47!k@# said... [Reply]

haha..ye tak ye.. terlupe plak nak sebut happy tree friend tu..lagu nak comei,,cerita plak anas (=_=)"

leyzajamil said... [Reply]

@ solo molo kartun paling sadis kalau tak kuat semangat dilarang nonton..

AdiSuda said... [Reply]

tudiaaaaa..sempat promote fb..ahaha