NUFFNANG. dan BE...NUFFNANG dan SOLAT.. Ermmm..


Assalamualaikum...
Maap sangat-sangat to Dek Nazz sebab tak dan nak review blog dia lagi..
InsyaAllah later i will..

ok sat-sat masuk satu blog ni..
berkenan dengan satu entry dia...

tertarik pasal BE solat...

(pinjam dari entry dia nih, dah minta keizinan okeh)

antara ayat dia yang sangat MO suka

"Kita berusaha sungguh-sungguh dapatkan BE nuffnang dan macam-macam kita lakukan. Sebab ape? Sebab kita nampak "current earning" BE kita. Kenapa tak dengan solat kita? Adakah cukup nak bawak ke hari perhitungan nanti?"
sentap la sapa hat tak cukup solat tu..hohohoo..

Kalaulah kita boleh nampak "earning" solat kita sekarang kan?
nak baca sampai habeh mai klik sini..

semoga sama-sama kita menjaga SOLAT kita..

sekian wassalam..

12 Pesanan:

Gen2Merah said... [Reply]

tenangnya hati selepas bersolat...

Muslimah Optimis said... [Reply]

@Gen2Merah

ye cikgu jumadil

meaw said... [Reply]

info menarik.....onie suka :)
sat nak tojah tuan dia lak ....

FarAh AmiRa said... [Reply]

hahaha....bguih no...peringatan gak kat miko k.a

Cik Z@i Pen@nG said... [Reply]

klau leh nmpk earning pahala dpt brapa msti pakat pulun gak

Naz said... [Reply]

Alhamdulillah..

teruskan berdakwah, sy suka post2 ni.. amat bermanfaat ^_^

hadiee said... [Reply]

baguih MO, teruskan menulis. :)

CikTomyam said... [Reply]

nice entry..woah..! thanxx peringatan k.a^^

Nor Azlan Mat Isa said... [Reply]

thanks 4 remaindered. nothing important in the world unless prayer.=)

pearl jade said... [Reply]

sangat kagum...betul sgt2

trigyy said... [Reply]

hihihihi... truskan b'dakwah.. nice

trigyy said... [Reply]

backlink semula ke sini
http://trigyy.blogspot.com/2011/04/5-blog-promote-trigyy.html