STUDENT UTM JADI PELACUR????


Assalamualaikum...
errrrrrrrrr.. terkejut MO dapat tau pasal tajuk entry kali ni..
jangan buat tak endah...
nasib bukan keluaq student UM
bertambah malu ceq..
hope non muslim la tu hat jadi pelacur tu..
nauzubillah...
kepada student-student UTM saya mintak maaf la..
terpaksa khabarkan juga..
dan tunjuk gambar ni..

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


 hahhhhhhhh tengok hat kotak merah bawah sekali tu???
ada pulak orang dok cari student utm jadi pelacur kat Laman MO ni...
apa la nak jadi ni... pelik-pelik kot mana dia keluaq pun tak tau..huhuhu



ermmmmmmmm...
semoga kita semua dijauhkan daripada perkara-perkara dilaknat Allah tu..

ok..ok.. 
lepas tu tujukan pandangan anda kepada kotak yang bewarna hijau..
header yang cantik...
errrrrrrrrr...
cantikkah header laman MO ni???
google kata cantik...
hihihihi... 
terima kasih la no pakcik google..

saya bukan pandai nak guna-guna photoshop segala bagai ni..
header laman MO tu dibuat guna Power Point saja pun..

p/s :
saya teringin nak belajaq guna adop photoshop..
ada sesiapa sudi ajarkan...
hihihihihi...

ok semua...
terima kasih atas kesudian membaca dan
sokongan yang diberikan kepada Laman Muslimah Optimis

MO masih nak promote semua pembaca untuk join contest MO ni..

sekian wassalam..

29 Pesanan:

HAJAR hasan said... [Reply]

Nauzubillah. ingatkan betul2 la student utm jadi pelancur. mintak dijauhkan dr sebarang kemaksiatan. Amiin~ insyaALLAH. ;)

psssttt: jom bce latest entry~ ;)
PAKAI TUDUNG... AURAT atau FESYEN ?

Sunah Mohammad said... [Reply]

nauzubillah....erkkk...ade ke aimaa??? dahsat kalau betul2 ade...T_T

♥yaya budak suka embun♥ said... [Reply]

ya allah..ingat kan btoi tad..hihi


header tu pakai paint ka? lawa aih..
ajaq la buat camtu guna paint :))

udin said... [Reply]

nauzubillah.. ingatkan betul2 tadi.. hihihi.. ;)

juicy X said... [Reply]

hisss,bikin takut je kak long nih...
anyway cekpandai photoshop :p

Kumbang Jingga said... [Reply]

ala MO buat suspen KJ je hehee...Kj budak UTM tau hehehehe....anyway header MO memang cantik..

Muslimah Optimis said... [Reply]

@HAJAR hasan

nauzubillah..mohon kia dijauhkan dari sebarang keburukan.. ameen

Muslimah Optimis said... [Reply]

@Sunah Mohammad

entahlah kembaq.. tetiba ada orang cari macam tu.. huhuhu... aima mana penah buat entry sal tu pun..huhu

Muslimah Optimis said... [Reply]

@♥yaya budak suka embun♥

heheheh..saja ja buat kontroversi yaya..hihi

Muslimah Optimis said... [Reply]

@♥yaya budak suka embun♥

header buat pakai power point je dik oi..huhu..paint akak xberapa nak pandai..huhu

Muslimah Optimis said... [Reply]

@udin
ehehehhe... gurauan tengah malam

Muslimah Optimis said... [Reply]

@juicy X

yaka nanti boleh ajaq kak long na

Ecah Ecot said... [Reply]

act, isu pelacur 2 mmg ade..tapi bkn student utm malaysia...tp international student...lecturer ecah ade cite.huuuu

Muslimah Optimis said... [Reply]

@Kumbang Jingga

suspen ke KJ..hihihi.. sorry.. yeke cantik terima kasih

Muslimah Optimis said... [Reply]

@Ecah Ecot

yeke ecah..nauzubillah.. MO pun tak tau

Syafiq Rosli said... [Reply]

lol..sape lah yg cari tuh

Muslimah Optimis said... [Reply]

@Syafiq Rosli

entah la syafiq..huhu

azrinrahim said... [Reply]

hehe..akak MO main2x ea..lala

♥sophie♥ said... [Reply]

terkejut,,huhu,,ingatkan bebetul tadi,, nasib baik tak,,

nora amila ghazali said... [Reply]

ish3.. hurmm...

mohd zhafri said... [Reply]

nauzubillah....macam2....hurmmm....

nazirulhazwan~ said... [Reply]

den ponah tgk video lucah student utm, haram benor perangainye, huh

Mr. Straw said... [Reply]

nnnnnnnnnnnnnnnnniiiii nooooooooooooooooo

Muslimah Optimis said... [Reply]

@azrinrahim heheheh..ayie..lalala

Muslimah Optimis said... [Reply]

@♥sophie♥

wallahualam.. ada yang kata betoi.. ntah la

Muslimah Optimis said... [Reply]

@nora amila ghazali

awat cheq

Muslimah Optimis said... [Reply]

@mohd zhafri

nauzubillah..mohon dijauhkan la perkara2 xelok ni

Muslimah Optimis said... [Reply]

@nazirulhazwan~

tudia pengakuan berani mati

Are Kam Eq Bayl said... [Reply]

:) hmm nice entry !