HADIAH UNTUK WANITA YANG BERGELAR MUSLIMAH

Assalamualaikum wbt...
Hari ni MO nak bagi hadiah kepada wanita yang bergelar muslimah... 

video


ini mungkin kata-kata bakal muslimin yang inginkan muslimah solehah...

terima kasih kerana masih setia membaca di Laman Muslimah Optimis...

MO beransur dulu ya..
terimalah hadiah dari MO..
even just amik kat youtube je...

sekian...
wassalam

6 Pesanan:

||aLeaSaRa|| said... [Reply]

Hadiah yang teramat berharga utk kite semua wanita muslimah.Selamat bercuti!

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply]

tQ, anis sgt suke!

Gen2Merah said... [Reply]

salam MO... saya tag awak plak ye. Thanx

http://gen2merah.blogspot.com/2010/12/kenali-diri-jawapannya-di-hati.html

Mohamadazhan hjDesa said... [Reply]

salam Mo, skang ada yang makin teruk ada persendakan agama lgi.xtau lah cakap apa

Muslimah Optimis said... [Reply]

@||aLeaSaRa||:hadiah yang tidak seberapa namun untuk peringatan kita bersama..

@Anis izyan Abd Rahman : u r welcome

@Gen2Merah : terima kasih tag , saya akan jawab nanti sebab saya on9 dari CC ni tak best nak menaip..hehe

@Mohamadazhan hjDesa :ermm.. wallahualam.. kalo tak mampu nak cegah dengan mulut cegahlah dengan hati

iffah imani said... [Reply]

tq..so noce..