BLOG REVIEW OLEH MO : 5 ~ BY FARAH MN



Assalamualaikum...

selepas selesai menggodek-godek Blog Bicara Seorang Aku...
Mai pulak godek-godek blog By Farah Mn...

bermulanya interaksi sebab dia nak share satu entry nih..
entry mana?
entry nih la...
dan MO pun kata silakan nak share mana-mana entry..
ilmu kan untuk dikongsi...

Takdir Allah memungkinkan segalanya...
rupa-rupanya Miss Farah ni junior MO kat UM rupanya..
cuma fakulti dan kolej lain-lain..
tapi berkenalan kot blog ja lepas tu diteruskan kot FB..



okelah...
siapakah Farah Mn ni???
apa Mn tu???
Mn tu singkatan nama bapak dia tapi ceq tak ingat pulak nama apa...
maap noh...

nak kenai ngan blog cik Farah???

sebelum tu nak share 1 entry dia...
ni ha... 
(sila klik untuk ke halaman beliau)

lihat kotak yang bertanda merah tu..

Aku akan berhenti berfikir.
Bila aku berhenti bernyawa.

Memang Mo tak nafikan la...
dia ni memang otak sastera padahai budak account...

dia ada satu gi blog..
ni ha..


blog ni hanya menempatkan sajak-sajak beliau saja okeh...

sesiapa nak berkenalan silalah terjah...
ayat dia best-best...

dan paling MO terharu dengan dia nih,

V
V
V
V
V
V
V
V


dia masukkan link Laman Muslimah Optimis di ruangan (bloglist) Inspirasi..
Peace dan Tenang pulak tu..
Tenangkah Laman MO ni????
dan hanya ada tiga blog di ruangan itu..
link-link lain di ruangan The Bloggers..
sangat terharu..
tu kira satu penghormatan buat MO tuh...


terima kasih sangat-sangat sebab sudi jadi Follower Laman MO 
dan masukkan Laman MO di bloglist...

p/s :
Jom la pi singgah...

sekian wassalam


4 Pesanan:

Woofer Storm said... [Reply]

mestilah terharu..hehe nak ngis gak la .heheee Mo kan terbaik gak^^

Muslimah Optimis said... [Reply]

@Woofer Storm

hohoho.. gatai no nak nangis..hilang macho

a cup of coffee said... [Reply]

Assalamualaikum..salam kenal,saya orang Indonesia...
follow back saya ya...di sini...
http://monggopinarak-miracle.blogspot.com/
dan
http://nickzone-miracle.blogspot.com/
terimakasih...^^

Farah Mn said... [Reply]

MO,, saya baru terbaca entry ni,,,
huuuu~~ adoii,, malu kejap,, :p heee