Pemenang Contest "AKU INGIN BERUBAH"


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. 

Pertama sekali MO memohon sejuta kemaafan kerana mengambil masa terlalu lama untuk mengumumkan pemenang contest "Aku Ingin Berubah". Memang terlalu sukar untuk membuat keputusan menentukan pemenangnya.

Keputusan adalah muktamad. Diharap semua pihak berpuas hati dengan keputusan yang dibuat oleh pihak juri. Pertandingan kali ini diadili oleh tiga orang juri iaitu Mr. A dan Mr. N dan MO sendiri. Buat makluman semua MO pernah beberapa kali berjumpa dengan dua orang blogger hebat ini. Mereka gila-gila tetapi berilmu orangnya. :-)

Calon pemenang boleh semak disini. Dalam entry itu juga MO ada maklumkan cara pemilihan pemenang dibuat. Kami sedaya upaya menjadi telus dalam memilih pemenang dan pemenang adalah dipilih berdasarkan entry yang menyentuh hati dan jiwa juri. Berdasarkan senarai calon pemenang yang seramai 36 orang tu juri membaca semula kesemua entry mereka dan pemenang-pemenang di bawah adalah berdasarkan kewarasan fikiran juri pada saat keputusan dibuat kecuali pemenang buku perihal wanita dan lelaki kerana entry mereka menjadi pilihan ketiga-tiga orang juri . Sekali lagi diulang KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD.

Baiklah, kita terus ke fokus utama entry ini iaitu pemenang Contest Aku Ingin Berubah.

Pemenang Utama yang akan memiliki hadiah seperti yang dimaklumkan dalam entry contest iaitu rujuk sini  ..


Pemenangnya...

Jeng..Jeng..Jeng

V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V


  • Pemenang yang akan menerima Sebuah buku perihal wanita + bookmark +  Photo Puisi  + header blog + Topup RM 5


Note : Sila emelkan url blog dan alamat anda untuk kiriman hadiah dan nombor telefon untuk Topup RM 5
******************* 
  • Pemenang yang akan menerima Sebuah buku perihal lelaki + bookmark +  Photo Puisi  + header blog + Topup RM 5 .
  

Note : Sila emelkan url blog dan alamat anda untuk kiriman hadiah dan nombor telefon untuk Topup RM 5.
******************* 
  • Pemenang yang akan menerima Sebuah Novel Sutera Bidadari Karya RAM + bookmark +  Photo Puisi  + header blog. 

Note : Sila emelkan url blog dan alamat anda untuk kiriman hadiah.
******************* 

  HADIAH-HADIAH LAIN 

7 header blog (x 7 pemenang)

1. http://lizahhamidin.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
2. http://cikduyung.blogspot.com/2011/04/segmen-mo-aku-ingin-berubah.html
3. http://puteraduyong.com/blog/2011/05/aku-ingin-berubah.html
4. http://humairanamaku.blogspot.com/2011/04/aku-ingin-berubah.html
5. http://azwaonly.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html
6. http://black-roses92.blogspot.com/2011/05/aku-ingin-berubah.html
7. http://tintaberkata.blogspot.com/2011/05/mo-nak-bagi-hadiah-hanya-buat-entry-aku.html

Note : Sila emelkan url blog anda.
 *******************

5 Design (x 5 pemenang) sama ada header, wallpaper atau apa sahaja design


Note : Sila emelkan url blog anda.

 ******************* 

Topup RM 5 (x 4 pemenang)


Note : Sila emelkan Nombor telefon bimbit anda.

******************* 

Bookmarks (x 2 pemenang)


Note : Sila emelkan alamat anda untuk kiriman hadiah.

******************* 

Untuk makluman semua.. Hadiah-hadiah adalah ditaja oleh :-

Hadiah-hadiah yang tertera dalam gambar di atas adalah ditaja oleh barisan juri. :-)
10 header - Myung a.k.a Mr Taufik
Topup bernilai RM 20 - Izzaty Hedry
Photo Puisi - Penulis Senja 
Bookmark - Zuneta Card Craf



p/s : Topup adalah kemana-mana rangkaian telco anda.

Tahniah diucapkan kepada semua yang berjaya. Kepada yang tidak berjaya dinobatkan sebagai pemenang bukan bermakna entry anda tidak bagus tetapi entry-entry di atas ini lebih memikat hati juri. Jangan serik mencuba dan join contest. :-)

Perhatian kepada semua pemenang, 
Sila emelkan maklumat yang berkaitan ke alamat emel ukhwah.dhearty@gmail.com. 
Subject : Pemenang Contest "Aku Ingin Berubah"


Diharapkan semua pemenang boleh menghantar emel yang diminta tempoh 10 hari dari tarikh entry ini disiarkan. Ini bermakna tarikh akhir emel diterima adalah pada 22 Ogos 2011. Sekiranya tiada maklum balas dari pihak anda, pihak kami menganggap anda tidak berminat dengan hadiah yang diberikan. Segala kesulitan amatlah dikesali.


Terima kasih kepada semua pembaca yang sentiasa menyokong Laman Muslimah Optimis. InsyaAllah masih ada 15 blog penyertaan terawal contest Aku Ingin Berubah yang belum dibedah oleh MO. InsyaAllah MO akan lakukannya dari semasa ke semasa bergantung kepada kelapangan masa MO. :-)


MO kata :
Semoga Allah permudahkan urusan kita semua dan semoga Ramadan kali ini membawa lebih keberkatan dalam hidup kita. Ameen.


Sekian Wassalam.

14 Pesanan:

JIJI YU said... [Reply]

pnjg bebeno pengumuman die..ekeke.nama tu dari sekolah dulu lagi..kebetulan ade due org nama jiji..yang tu jiji yob..aku jiji yu..jgn nak gosip ak ngn yuyu lak..ehehhee

fRaMe+LenSeS said... [Reply]

wahhh.. tahniah suma.. ;)

tomatokering :) said... [Reply]

hoho alhamdulillah .. ade rezeki jgk ye.. mekaseh MO ^^,

insyaallah makin beruah dari hari ke hari atas doa yg lain jgk .. :)

tok said... [Reply]

tahniah kepada semua pemenang!! hehe

tok esah said... [Reply]

tahniah kepada semua pemenang!!

peNulis SeNjA said... [Reply]

tak menang .. majok kang

sape yg dapat fhoto puisi terus report ps kay :D

Pembawa_Wacana said... [Reply]

eeehhhh?? Aku tak masuk ek.... rase dah buat draf....erk... nyesal..nyesal...

cucu umie said... [Reply]

tahniah bt pememang semua...

adiazli said... [Reply]

tahniah semuanye..ramainye pemenang..murah hati ni..heheh..

FasiHaH SupiaN said... [Reply]

tahniah kepada semua pemenang....

pengemis Cinta~ said... [Reply]

Assalamualaikum.tahniah semua pemenang.sememangnya hebat2 belaka.sob3.pc kalah;)tak apa yang penting da cuba.hehe.tahniah MO anjur cntest y bermnfaat.semoga Allah redha.amin..

Diba Humaidi said... [Reply]

tahniah kepada semua pemenang...moga tiap tinta yg ditulis memberi seribu ibrah dan kesedaran kpd.tiap insan..

nora amila ghazali said... [Reply]

baru sempat jenguk.. alhamdullillah menang jugak.. dah sent email.. :) tq pada penaja hadiah n owner blog.. hee~~

Solihin Zubir said... [Reply]

alaaaaa... kalah... hahaha...

tahniah kpd semua pemenang..