Pendedahan Eksklusif-Siapa Sebenarnya Sitt Al Wuzara

Assalamualaikum dan salam Sejahtera.

Hari ni hari raya, semua Umat Islam meraikan hari bersejarah ni, tapi tahukah anda bahawa ada kekecohan yang berlaku mengenai isu murtad dan kes makcik Sitt Al Wuzara???

Kalu rasa nak tau lebih banyak pasal ni cuma klik page ini. Didedahkan sedikit demi sedikit mengenai siapa dalang di sebalik penubuhan blog yang menghina Islam tersebut. MO nak cakap lebih-lebih pon tak berani, takut tersalah fakta. Cuma MO ikuti perkembangan pages ni, godek satu-satu sebab MO pon baru jumpa pages ni.

Apa kata korang klik dan baca sendiri serta nilaikan dan tolong report untuk blok pages AMS. 

MO kata : Semoga Umat Islam semuanya bersatu. Ameen


Sekian Wassalam. 

6 Pesanan:

cayob said... [Reply]

waaaa....orang tengah hehehe....selamat hari raya...geng!....ada masa p lah blog
yang tak seberapa ini.....

http://cayob.blogspot.com

Gen2Merah said... [Reply]

kebetulan saya pun baru terbaca cerita ni...

JIJI YU said... [Reply]

kena pastikan betol2 dulu..kang jd cam hr tu kang

Sunah Sakura said... [Reply]

hurmmm..risau juga kalau maklumat2 camni..

Hadi Rofiee said... [Reply]

Terima kasih kerana berkongsi Page itu.

Perkara ini perlu diambil berat daripada perkara2 remeh temeh yang lain.

udin said... [Reply]

hoho.. mcm menarik.. maceh kongsi info ni.. :D