Rahsia di sebalik angka 6 dan 9. Subhanallah.. Amazing


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. 

Apa khabar semua?? Tadi ternampak Cikali post kat group Kami Blogger Utagha pasal benda ni. Subhanallah amazing. Cubalah, pasti anda akan kagum. Kreatif orang yang buat nih.

69666699999966699999966666696​666696666669666666666966669666​6696 696669999999969999999966669696​666966666696666666696966696666​696 696666999999999999999666696669​666966666696666666966696699999​996 696666669999999999996666966666​966966666696666669666669696666​696 696666666699999999666666999999​966966666696666669999999696666​696 696666666666999966666666966666​966966666696666669666669696666​696 696666666666699666666666966666​966999999699999969666669696666​696
 
Apa banyak sangat angka 9 dan 6 ni? Jangan fening dulu, ada tulisan di sebalik angka 6 dan 9 ni. Macam mana nak baca?? Senang je.
1. tekan Ctrl+F
2. taip 9
3. tekan enter 
Selamat mencuba. 
MO kata : Allah Maha Besar.. 
Sekian Wassalam.

20 Pesanan:

Halawatul_Insyirah said... [Reply]

Wahh. Sweet nya :) Suka ^_^

G3-lina said... [Reply]

subhanallah.. saya kagum!! minx izin share

Muslimah Optimis said... [Reply]

silakan share.. :-)

pengemis Cinta~ said... [Reply]

Subhanallah!Subhanallah!subhanallah!

;) ada sahabat pc share difb.syukran MO share disini;)hehe.

Gen2Merah said... [Reply]

waaahhhh.. kagum2..

JIJI YU said... [Reply]

pehal aku tak menjadikk

halila Ibrahim said... [Reply]

wah pandai la...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [Reply]

mmg meanrik..

kalau guna nombor selain 6 dan 9 boleh jadi jugak x?

Solihin Zubir said... [Reply]

nice... kreatif btul sapa yg buat ni..

Hadi Rofiee said... [Reply]

Ohh.. rupanya perlu tekan serentak.

Menarik dan kreatif. Terima kasih. :-)

~Nana 귀여운~ said... [Reply]

Subhanallah, cantik nyer i <3 Allah :)

Cik Ct said... [Reply]

spe yg tau benda2 nie???.. aq nk jmpe nk berjabat tgn ngn die.. amazing nih!!.. I love Allah~

! Sam Posmen ! said... [Reply]

@Rina AVAIL a.k.a Cik Betty nombor selain 6 or 9 boleh je jadi. bukan sebab nombor

Cik Ct said... [Reply]

follow u.. follow me bck.. thnx

cayang GIRANG muahx muahx said... [Reply]

wah~ kagum lah! hebat! finger tumb! (^.^)b

ف wildchild ۞ said... [Reply]

teknik ni dipanggil ASCII Art :)

Tamar said... [Reply]

Salam,

mintak izin share yer..

Aku DaN SeSuAtU said... [Reply]

subhanallah,cantik..saya suka sangat num 9..september..1 love Allah

siti hidayah said... [Reply]

nice + kreatif <3

----isEmA---- said... [Reply]

salam
nape cam..xmpak clear tulisn or anything..